Am vazut frunza

Pentru prima data in viata mea am vazut celebra FRUNZA in realitate. Desi pot spune ca am calatorit un pic anul asta, abia acum am dat de frunza. Mi se pare dezamagitor ( nu pentru mine ca nu am vazut-o, ci pentru cei care nu au folosit-o prea mult).

In ultima mea calatorie nu am vazut prea multe bannere interesante ( cu exceptia celor de la eMag care erau mai numeroase si, zic eu, amplasate mai bine). Oricum aceasta observatie nu are legatura cu “simbolul turismului romanesc”.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!