Am scris o carte

…pe care nu o recomand nimanui sa o citeasca din mai multe motive:

 • cititul dauneaza grav sanatatii;
 • este o carte ce nu trebuie citita;
 • nu vreau sa fie citita.

Pai, acum ma veti intreba de ce am publicat-o, nu?

Nu stiu sa va raspund. Probabil ca era pe lista de realizari pentru 2011 pe care am facut-o pe 1 decembrie, alaturi de alte chestii ( da, am o lista de realizari de facut!!!).

Cartea este disponibila spre vanzare pe Amazon si pe CreateSpace. Costa 10$, dar daca va puneti bine cu mine, va pot oferi niste discount-uri . ( 2-3-3,5$)

Partea proasta este ca drumul ei din USA pana in Romanica este destul de costisitor dubland pretul cartii, dar eu zic ca un om nu poate trai fara sa citeasca Blidaru Madalin , nu? Adica pot citi Stendhal, Hugo, Kafka, Creanga si nu  pot citi ceva scris de mine?

Veti spune ca pe vremea lui Stendhal nu se publicau peste 3000 de volume pe zi, dar eu va zic ca Stendhal e depasit…

Puteti sa va uitati in interiorul cartii daca dati click pe “Look Inside”  pe pagina speciala de pe Amazon.com.

Detalii:

 • 164 pagini
 • 12,5×20,32
 • ISBN 10 : 1456495844
 • ISBN 13 : 978-1456495848

Era sa uit : cartea a fost publicata pe 20 decembrie 2010…

Si dovada existentei materiale a acestei carti  ( numita “Proza si Poezie”, ce contine 8 poezii si restul proza – un text mai mare ca “Baltagul”, acel Scooby Doo al lui Sadoveanu):

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

19 Replies to “Am scris o carte”

 1. @Manuel : Imi cer scuze, dar ti-am sters accidentat comentariul ( nu stiu de ce a intrat la spam). Multumesc pentru retweet!

 2. Deci e geniala cartea .
  M-a captivat din primele 12 pagini , cate sunt in preview.
  Pacat ca nu pot sa o cumpar.
  Dar merita citita ;)

 3. Pingback: Protejand Terra
 4. Eu cred ca…ce cred…stiu ca tu ai putea deveni scriitor de succes, sau un ,,ziarist” respectat (stii uh despre ce vorbesc). Ne faci sa fim mandri de tine. Tine-o in continuare tot asa!!! ;)

Comments are closed.