A fost lansată platforma cheamalpecristi.ro

A fost lansată platforma cheamalpecristi.ro

Ți-l amintești pe Cristi? Probabil l-ai văzut în spotul de pe YouTube, la diferite televiziuni sau la radio. Am scris despre el acum câteva zile, iar acum oferă consultanță cetățenilor din Sectorul 3 prin intermediul unei platforme proaspăt lansate.

Cristian Petrescu, președintele MP București, și candidatul MP la Primăria Sectorului 3, vine cu o echipă de specialiști pentru a oferi răspunsuri la întrebările și problemele expuse de cetățeni.

A lansat platforma cheamalpecristi.ro, un spațiu în care orice cetățean se poate implica. Echipa lui Cristian Petrescu va veni cu sfaturi și soluții, fie ele de natură juridică sau administrativă.

cheamalpecristi.ro

Platforma este un instrument la îndemâna cetățenilor pentru a fi în permanentă comunicare cu experți în domeniu și pentru identificarea soluțiilor potrivite la problemele oamenilor. cheamalpecristi.ro este un spațiu în care utilizatorii pot beneficia de consultanță juridică și administrativă, prin care își pot face cunoscute mesajele și pot dezbate pe marginea acestora. De asemenea se pot posta fotografii sau chiar filme legate de problemele cu care se confrunta în sector.

Gluma e glumă, lucrurile serioase sunt lucruri serioase. Era nevoie de o platformă care să vină în ajutorul cetățenilor. Există foarte mulți oameni care au avut de suferit în relațiile cu ‘sistemul’ pentru că nu au știut ce anume trebuie să facă. cheamalpecristi.ro vine în ajutorul lor, transmite președinte MP Sector 3, Cristian Petrescu.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “A fost lansată platforma cheamalpecristi.ro”

Comments are closed.