1 mai a rămas captiv în istorie

1 mai a rămas captiv în istorie

1 mai pare să fie despre povestiri captive în istorie despre lupta pentru drepturi care sunt încălcate și astăzi atât în mediul public, cât și cel privat.

Totuși, unul din cinci tineri din România este neocupat, nu are un loc de muncă și nici nu urmează un program de formare. Din punctul meu de vedere, aceasta este o problemă de securitate națională. Sunt mai multe cauze, printre care și puținele măsuri prin care sunt încurajate inițiativele private și antreprenoriatul în rândul tinerilor (felicitări celor care fac asta).

Însă lipsa unui loc de muncă sau un loc de muncă precar înseamnă multe vulnerabilități, inclusiv asupra sănătății: tulburări de sănătate mintală, accidente de muncă, comportamente cu risc pentru sănătate, calitatea scăzută a vieții (majoritatea studiilor spun asta: https://goo.gl/VdtLWp).

1 mai
sursa imagine: 1st of May/Shutterstock.com

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *